Grønne Lamper

Love’n Layer Ocean Pearl Layers Green

165.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 6508800953947561 Kategori:

Ocean Pearl er et innovativt multi-lag, der giver forskellige nuancer alt efter lyset. For at forstærke den grønne farve, læg den på en mørk overflade, og du vil se en unik og lys farve. Når du opbevarer den i lyse rum, vil du se gnistret af skyggen sammenlignet med sollys, der rammer havet. Gennemsigtige lag med en gnist af en grøn farvetone.
Med Layers kan du hurtigt og nemt skabe en perfekt, langvarig manicure derhjemme. For at opnå det bedste resultat skal du bruge den praktiske UV LED-lampe og påføre layers som beskrevet nedenfor. Hver pakke indeholder 20 selvklæbende layers.
Anvendelse:
Trin 1. Forberedelse
Start altid med at vaske dine hænder grundigt. Dette fjerner snavs og eventuelle rester af kosmetiske produkter. Skrab neglebåndsrester væk af neglebåndet og fjern/reducer neglebånd. Lad neglene tørre grundigt for at undgå, at der er fugt tilbage på neglen. Hvorfor er det vigtigt? Dine layers holder bedre på en ren, tør og jævn neglebase, resultatet vil blive mere glat, og dine layers holder sig flotte i længere tid.
Trin 2. Åbn pakken
Fjern den beskyttende plastik fra dit Layer. Vælg størrelsen på dine lag ved at sammenligne de forskellige størrelser af dine negle – find det der bedst muligt passer i størrelsen. Er du mellem to forskellige størrelser af Layers? Vælg den smalleste af de to størrelser, og stræk den sidelæns over neglebåndet – det giver et flottere og mere holdbart resultat.
Trin 3. Påfør
For at fastgøre dit Layer på neglen, skal du placere det på neglelejet ved at begynde med at fastgøre det på den ene side af neglen, tættest på neglebåndet, og skubbe det ud mod den tilsvarende side. Fortsæt mod spidsen. For at opnå det bedste resultat skal du placere det forsigtigt på neglen, så det påføres på selve neglebunden og ikke på huden, og så kanterne er tætte,men ikke på går over neglebåndet – layers er strækbare og kan strækkes ud for at opnå optimal dækning.
Trin 4. Juster længden
Træk det overskydende layer ud over spidsen af neglen – det er lidt ligesom at trække et lagen over en madras. Brug en negl/fingerspids eller spidsen af neglefilen til at trykke laget fast rundt om neglens forkant. Fjern det overskydende ved at “klemme” det af og/eller ved at bruge en neglefil.
Trin 5. Sæt neglene fast
Placer dine negle under UV LED-lampe, en hånd ad gangen. Tryk på toppen af lampen, og hold neglene ind, indtil lampen slukker efter 60 sekunder. Lampen hærder materialet, hvilket både gør manicuren mere holdbar og giver dine negle en smuk glans. Husk, at alle søm skal gå under lampen.
Trin 6. Du har ramt plet!
Del din manicure med verden! Tag et billede af dine nylakerede negle, og post det på dine sociale medier. Husk at tagge @lovenlayer og #lovenlayer
Trin 7. Fjernelse
Tid til en en ny farve eller nyt mønster? Sådan fjerner du dine gamle lag: Start fra bunden ved neglebåndet. Træk lagene langsomt og forsigtigt af. Hvis det er svært at fjerne laget, kan du bruge negleolie: dryp olien under laget ved neglebåndet og vent i to minutter. Træk langsomt laget af. Vask dine hænder grundigt med vand og sæbe. Før du lægger nye lag på, skal du skrabe resterne fra neglebåndet og fjerne/reducere neglebåndet. Sørg også for, at neglene er helt tørre, for at undgå, at der bliver fugtigt eller bliver blødere end normalt. Love’n Layer Ocean Pearl Layers Green